Blog

A leghíresebb olasz desszertek közül a híres briós szicíliai fagylalttal kétségtelenül tiszteletbeli helyet foglal el. Ez egy puha briós kovászos tésztából, amelyet granitával vagy szicíliai kézműves fagylalttal kell fogyasztani.

Ha a borok szerelmese vagy és szereted a vidéket, az egyik legszebb élmény, amit Toszkánában átélhetsz, ha elindulsz a legjobb borutakon. Fedezd fel a végtelen kiterjedésű szőlőültetvényeket, kastélyokat és modern borospincéket, amelyek egyedi építészetükkel és innovatív termelési technológiáikkal tűnnek ki.

Ennek a tragédiának az emlékére március 8-át a nők jogainak elismeréséért folytatott nemzetközi tiltakozás napjának tekintik. Egyesek szerint azonban a baleset valójában nem ezen a napon és nem így történt, hanem 1911. március 25-én, amikor a Triangle gyár leégett, és sok munkás (mintegy 146 férfi és nő) életét vesztette.

Kezdjük a sort a csemegebolt és a hentesüzlet bemutatásával. Milyen termékeket lehet kapni ezekben az üzletekben?

Olaszország a hagyományok és kulturális események hosszú történelmével rendelkező ország. Attól függően, hogy az év melyik időszakában és melyik régióba utazunk, lehetőségünk van részt venni a legnépszerűbb rendezvényeken. Ez az alkalom arra is alkalmas, hogy igazán jellegzetes étel- és borélményeket élvezhessünk. A hagyományos rendezvényeken...